referenties kopers

REFERENTIE'S

 
 
 
 

Na wat zoeken op internet kwam ik bij Melody of White Ton & Petra. We waren direct welkom. Er was direct openheid van zaken en mijn vragen werden goed beantwoord met nodige positieve advies. Ton had nog mooi reutje over, waar over Ton vol lof was, knuffelbaar en zeer lief en goed karakter. Nou nu zo bijna anderhalf jaar verder hebben wij idd witte herder reu Dutch, lief, knuffelbaar met gouden karakter. Pups worden in huiselijke kring opgevoed, met alle liefde & aandacht vd wereld. Ton & Petra zijn mensen met kennis van het ras. Waarvan ik veel van geleerd heb. We komen nog regelmatig op bezoek bij Ton & Petra, nog steeds hartelijk en welkom en nog steeds met positieve benadering naar de honden. Dutch gaat daar ook heen als wij lang weekend weg gaan. Ik vertrouw eigenlijk alleen Ton & Petra met Dutch, de kennis, de kunde, de liefde de aandacht is wat iedereen toch wil...en Ton & Petra hebben dit allemaal. Mocht ik nog eens witte herder willen ga ik echt weer naar Ton & Petra. Geweldige positieve, gezellige, en hartelijk mensen met een hele hoop kennis vd Witte herder.

In okt 2015 hebben wij een pup bij Ton & Petra gekocht.Daar hebben wij nog geen moment spijt van gehad. Kay is inmiddels 20 mnd oud. En een super mooie lieve Reu. Als wij ooit zouden besluiten om er 1 bij te nemen weten wij de weg naar hun zeker te vinden.

Anderhalf jaar geleden onze 1e ZWH pup (Ziva) bij Ton en Petra gehaald.

Een schitterend lief, mooi beestje.

Al die tijd stonden Ton en Petra nog altijd klaar voor vragen en adviezen.

Zo enorm blij met deze lieve meid, dat wij 2 weken geleden een 2e pup (Abby) bij Ton en Petra hebben opgehaald, wij zijn helemaal gelukkig met die 2 heerlijke lieve witjes.

Ton, Petra, enorm bedankt voor die 2 en dat jullie nog steeds altijd voor ons klaar staan.

Wij zijn heel blij met onze Knutli, een teefje dat op 24 febr. 2017 geboren is ten huize van Ton en Petra Keijzer ! Twee bijzonder betrokken, zorgvuldige en uitstekend verzorgende fokkers. Met alle respect voor de "broodfokker", Ton en Petra weten ├ęcht hoe met hun honden en puppies om te gaan om ze een goede en sociale basis te geven voor hun nieuwe tehuizen.


We kwamen via internet bij ton en petra van de prachtige honden melody of the white ..er kwam een nestje van lana we zijn super ontvangen ..met kopen van harley we mochten een kijkje nemen in hun socializering van hun honden en hun ler leefomgeving ..in een woord fenominaal. ..Wat een goede verzorging en hoe goed hun met de honden pups omgaan geweldig.. nog geweldiger is dat wij een klasse pup hebben mogen kopen die gesocialiseerd is en al bepaalde handelingen heefdt geleerd ...dank je ton en petra voor harley ..en ga zo door jullie doen het geweldig is een eer om bij jullie een pup te kopen ...

Harley

In oktober 2015 hebben wij Dex bij Ton & Petra gekocht. Wat waren wij blij met deze lieve reu. Ton & Petra hebben ons vanaf de geboorte bij alles betrokken en van alles op de hoogte gehouden via leuke foto's en bezoekjes. Het contact is nu, anderhalf jaar later, nog steeds heel erg goed. Dex gaat daar met veel plezier logeren in vakanties en heeft het dan reuze naar zijn zin. Ton & Petra, wij zouden jullie aan iedereen aanraden! En bedankt voor jullie goeie adviezen. Jullie staan altijd voor iedereen klaar

Indi

Snow

Whithney